7 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться десятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. І в мережі з'явився один з промо-роликів до наступного випуску. Він відноситься до церемонії троянд, яка пройде вже після індивідуальної зустрічі Михайла Холостяка з сім'ями і друзями учасниць.
Наприклад, на Youtube, в назві, йдеться, що учасниці повинні понервувати в цей раз.

"Чому так буде нервувати Розалі? І ще сильніше Джессіка. Чого буде боятися Даша? І, особливо, Аня Богдан... Що такого дізнається "Холостяк" про кожну після знайомства з батьками дівчат. У п'ятницю", - каже голос за кадром.

"Вже не важливо взагалі 😕", "Що залишилися не справляють враження, що їм потрібна сім'я", "Мені здається, вже всі знають, що виграє Аня!", "Всіх пора додому. Юлю обговорювали, а у самих рильця не в пушку, а в щитине😂😂", "Аня або Розалі👏", "Даша або Розалі", "Джессіка, в анонсі було видно, що в машині сидить дівчина в образі, який у Джесіки", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, закулісся "Холостяка" прочинили, а українці тужать тільки про Юлію Зайку: "Змії злили найщирішу"

Як повідомляв "Знай.ua", українцям запропонували вибрати найкращий образ учасниць "Холостяка": "Розфарбували, як матрьошку"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" після прощання з "Холостяком" розповіла про операцію: "Організм в шоці"