Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими знаменитість зараз поділилася досить пікантним відео, хоч воно і є рекламним. Дівчина нахилилася перед камерою так, щоб була видна форму грудей і почала нашіптувати, щоб представити свою улюблену кавоварку.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

"Я так люблю каву, і так класно, що тепер його можна робити вдома... не бігти в ларьок, не стояти в черзі і не чекати коли на тобі закінчиться молоко. Моя нова улюблена кавоварка від @philipsua Series 5400 🤤 це Агонь!!! Обожнюю її молочну систему Latte Go, яка збиває круту високу пінку навіть з рослинного молока, і функцію ExtraShot, що додає до будь-якого напою порцію рістретто для міцності. Як добре, що тебе так легко доглядати, ніяких трубочок і зайвого клопоту. І твоя можливість готувати 12 різних напоїв 💔", - йдеться в публікації.

У коментарях з'явився Слава Дьомін, який не зрозумів, чому Леся Нікітюк взяла перші кадри з їх "домашнього" відео.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"А чого на початку ти кадри з нашого домашнього відео взяла?", "Ну будь ласка😂 🔥", "Я спочатку не зрозуміла, що діється😂😂😂", "На початку жорстко", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Никитюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Никитюк)

Нагадаємо, "Я зверху", - Леся Нікітюк оголила груди на сонячному балконі

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк не змовчала через домагання Костянтина Меладзе: "Хотілося б"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк розсмішила "підробкою", українці не впізнають: "Губи накачала?"