Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Його дружина Лілія теж частенько радує всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 42 тисяч чоловік. І зараз вона постала у фартусі всіма відомого телешоу "МастерШеф".

"Давно мріяла потрапити на майданчик @masterchefstb . ♥️🥰 Адже готувати - моя пристрасть і віддушина.🥰 Прем'єра вже влітку.🤩♥️🥰 Хто з вас також любить "МастерШеф"?", - написала Лілія у підписі до публікації.

"Ну це ж вогонь!..🔥🔥🔥", "Круто, подивлюся обов'язково. Бачила твої сторіс-ти дуже апетитно готуєш:)☺❤️", "Красива❤️", "Яяяя❤️❤️🙌🙌🙌😍😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Лілія постала з дуже впевненим поглядом і з закритими руками на тлі логотипу "МастерШеф", який виходить на телеканалі СТБ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ще недавно стало відомо, що вийде спеціальний сезон зі знаменитостями, в кожному з епізодів якого будуть дві команди з зірками. А оцінювати їх кулінарну майстерність візьмуться Ектор Хіменес-Браво і телеведучий Дмитро Танкович.

Нагадаємо, красуня-дружина Влада Ями оголила місце для поцілунків: "Не перестаєте дивувати"

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма показав, що ховає під майкою дружина Лілія - такому тілу позаздрить кожна

Знай.ua писав, Влад Яма показав головного чоловіка у своєму житті: "У неї два чоловіка"