19-річна внучка української Народної артистки і співачки Софії Ротару Софія Євдокименко вчиться і працює фотомоделлю в Нью-Йорку, а також активно веде свою сторінку в соціальній мережі в Instagram, де за її життям стежить понад 160 тисяч підписників.

Зараз дівчина виставила весняні кадри "серця" Нью-Йорка - район Манхеттен. Так в кадр потрапили хмарочоси, якими славиться район і Центральний парк.

Манхеттен, фото: Софія Євдокименко / Instagram
Манхеттен, фото: Софія Євдокименко / Instagram

Також красуня не могла не зробити селфі гуляючи по Манхеттену. Євдокименко одягла шкіряну косуху на нюдовую кофтинку, свою шию прикрасила намистом з бірюзовими елементами, а на очах засвітилися великі стрілки, які виділяють погляд красуні.

Софія Євдокименко, фото з Instagram
Софія Євдокименко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Сьогодні 💚",- підписала публікації дівчина.

"NY❤️❤️❤️❤️", "приголомшливо", "цей макіяж очей", " Як красиво😍", " Твої очі 😍 ", "Краса!😍 ", "ЯК МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ. НЬЮ-ЙОРКЕР?", "Чудово ... як завжди❤️🔥", "неймовірна", " хороша картинка 👏подивіться мій новий пост. Давайте разом створимо модну фотосесію в Нью-Йорку", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Бабуся в курсі?: внучка Ротару Євдокименко роздяглася до трусів і засвітила шикарну фігуру

Як повідомляє портал «Знай.иа» 19-річна внучка Софії Ротару показала точену фігуру і кубики преса. Для фотосесії Євдокименко вибрала класичний костюм від українського бренду Elenareva-жакет і штани. Родзинкою образу став короткий топ, який вигідно підкреслив струнку фігуру і оголив плоский живіт моделі.

Також «Знай.иа " писав, що Внучка-красуня Софії Ротару повернулася до Києва з малюком, нарешті показала:"які ви красиві". Внучка-красуня Софії Ротару не встояла перед чарами білявого красеня