Головна героїня романтичного проекту "Холостячка" і актриса Ксенія Мішина у фіналі шоу вибрала сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта. І продовжує з ним жити і будувати відносини.

Цього разу пара взяла участь у зйомках "МастерШеф", де показали свої кулінарні здібності. І Мішина була дуже здивована, коли дізналася, що її обранець вміє добре готувати, хоча за місяці спільного життя їй не вдалося про це дізнатися.

"Виявляється, він круто готує. Довго приховував свої здібності, але @masterchefstb викрив... А все заради чого ? Заради нової сковорідки. Для мене! Але тепер готувати буде він ! І знову ж-для мене:) дівчатка, ну скажіть же, що чоловік у фартусі-це прекрасно з усіх боків :) а ваші готують ?",- пише Ксенія.

Шанувальниці Ксенії також поділилися своїми історіями і виявилося, що кулінарні таланти чоловіків часто відкриваються, коли жінка їде на тижні з дому.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Які ви красиві 😍❤️", "Я поїхала на 3 тижні) Так виявилося,що у чоловіка був шикарний потенціал 😂Пельмені набридли,і почав варити супчики,каші,картоплю❤️😂", "Мій приховує свої здібності готування ☺️ Я впевнена в цьому🙌🏻", "Нарешті Сашко з'явився 😊 любові вам і щастя ❤️❤️❤️❤️", "😂❤️🙌🔥всі вони всі вміють, просто хитрують 😂", "Обожнюю вас, ви просто шикарні 😍😍😍", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, закохана парочка харків'ян в наручниках прикувала до себе дівчину.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Мішина показала як вміє відпочивати Еллерт.

Також "Знай.uа" писав, що Олександру Еллерту виявилося мало Ксенії Мішиної-засікли з пекучою брюнеткою.