Киянин побачив в одному з супермаркетів бідну стареньку, яка не могла собі дозволити купити їжі.

Про це розповів користувач Dmitry Stoylovsky на своїй старниці у Фейсбуці.

Так, чоловік помітив пенсіонерку в супермаркеті "Велмарт". Бідно одягнена старенька ходила між рядів магазину, але особливо нічого не купила.

Як зазначив Дмитро, літня жінка не просила милостиню, хоча з її вигляду стало зрозуміло, що людина потребує. Чоловік хотів їй допомогти, але як на зло, цього разу з собою не було готівки.

"На проспекті Перемоги, в тій будівлі де універмаг "Україна" є магазин "Велмарт". Його плюси - великий асортимент і дуже, дуже прийнятні ціни. І внадився я туди ходити.
Минулого разу, бачив там стареньку, дуже бідно одягнену, ходила між рядів, майже нічого не купила.
Потім коли вже вийшов з магазину, бачив як вона гроші перераховувала і перераховувати там було, чесно кажучи, особливо нічого. Але вона не просила милостиню, але з її вигляду було зрозуміло - дуже людина потребує. В той раз я пройшов повз, з собою не було ні готівки та й в цілому протупив",- написав киянин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Бабуся
Бабуся

Але чоловікові пощастило побачити стареньку знову, в цьому ж супермаркеті. Цього разу якась дівчина купила їй невелику пачку сосисок.

Але найбільше Дмитра вразив один елемент "одягу" пенсіонерки. У неї замість шкарпеток були целофанові пакети, щоб ноги не промокли. Цього разу у киянина була з собою готівка, яку він віддав жінці.

Дмитро після цієї історії закликає всіх по можливості допомагати людям похилого віку, тому що їм зараз важче ніж зазвичай.

"І ось знову її побачив. Там же, в магазині. Якась дівчина їй купила невелику упаковку сосисок. Коли бабуся піднімалася по сходах, то побачив що у неї замість шкарпеток целофанові пакети, що б ноги не промокали. Цього разу у мене був хоч якийсь дрібний нал. Добре що хоч чимось зміг.
Важко звичайно на таке дивитися. І не завжди виходить допомогти. Коротше мораль така - допомагайте хто чим може, тому що особливо зараз, цим людям ще важче ніж зазвичай. Запропонувати допомогу, купити що-небудь або просто запропонувати 20, 50, 100 грн - це не складно",- написано в пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин помітив пенсіонерку, що риється в смітті, і дав їй 200 гривень: сльози навертаються

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пенсіонерка вирішила віддати квартиру соцпрацівникам замість дочки: "нічого не досягла в житті"

Також «Знай.иа " писав, що Голодна пенсіонерка шукала їжу на смітнику, жінка кинулася рятувати стареньку