Стало відомо про те, що Моргенштерн почав оскаржувати скасування концертів в Україні, а організатори не збираються оголошувати скасування концерту. Квитки все ще можна знайти в касі.

У співака в Україні з'явився адвокат, який буде оскаржувати рішення про скасування концертів. Ще тиждень тому репер Моргенштерн був внесений в "чорний список" Міністерства культури, але організатор концерт не скасовує.

Моргенштерн, скріншот: Youtube
Моргенштерн, скріншот: Youtube

У Службі безпеки України йдеться про те, що артист не перетне ніяк кордон, так як прикордонники його не пустять. Однак, сам виконавець і сам боїться летіти зараз в Україну.

Обличчя Моргенштерна до столиці України на кожному третьому рекламному щиті, навіть після гучного скандалу. Відбутися він повинен на початку червня, менш ніж через місяць, і тепер шанувальники опинилися в скрутному становищі. Ніхто не може дати точної відповіді, чи відбудеться концерт, а якщо так, то коли.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Адвокат репера в Україні налаштований оптимістично, так як в Криму його клієнт не був, а політичну позицію відкрито ніколи не висловлював. Відповідно, його діяльність ніяк не може загрожувати національній безпеці України.

До слова, адвокатом репера є Євген Пронін. Він ще відомий як бойфренд української блогерки та інтерв'юера Раміни "Ходят слухи".

Моргенштерн / фото: Instagram
Моргенштерн / фото: Instagram

Він вже не перша російська знаменитість, яка намагається домогтися виключення з "чорного списку". Раніше це вийшло зробити Басті, Елджею, а також Катерині Варнаві, за яку заступився "Новий канал".

При цьому, у Басти влітку в Києві теж повинен відбутися концерт, і він зараз знаходиться на території України.

Нагадаємо, Моргенштерн не змовчав після заборони в'їзду в Україну. Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну

Як повідомляв портал "Знай.ua", Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну: СБУ визнала репера загрозою для нацбезпеки. Моргенштерн з'явився в списку особистостей, що створюють загрозу нацбезпеці України

Також "Знай.ua" писав, Моргенштерн боїться їхати в Україну, земляки йому відповіли: "Зібров тут життя прожив".