Популярний росссійський музикант, кумир українських школярів репер Моргенштерн, як виявилося, не планує їхати в Україну виступати. Він заявив, що відчуває "банальний страх". Однак співак не навів конкретних аргументів на захист своїх побоювань.

Про це стало відомо завдяки заяві артиста в одній з прямих трансляцій в мережі Instagram.

"Найімовірніше, що ми не поїдемо до Києва, там починаються якісь дивні, прикольні штуки. Швидше за все, концерт буде перенесено. Мені банально страшно їхати туди", - заявив Моргенштерн в Instagram і додав, що страшно йому через щось, що сталося нещодавно в Одесі.

Моргенштерн, скріншот
Моргенштерн, скріншот

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Також про це написав український журналіст, редактор одного з новинних видань Дмитро Бунецький: "Моргенштерн сказав, що не приїде в Україну, тому що йому страшно. А Павло Зібров тут життя прожив. І хто ріал генгста?".

Публікація Дмитра Бунецького, скріншот: Facebook
Публікація Дмитра Бунецького, скріншот: Facebook

У коментарях під публікацією Бунецького почалося активне обговорення новини: "Це неймовірно прекрасно", "Ага, ось оточать тебе Зібрембо, Віктор Павлік і Іво Бобул, ти теж налякаєшся.", "В сенсі страшно? Він що, не ганста?", "А в Росії жити йому не страшно?".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Однак є ще кілька цікавих фактів - Моргенштерн збирався з гастролями не в Одесу, а в Київ, в університет Поплавського. Кафедра міжнародних відносин КНУКіМ продовжує розіграш квитків на концерт Моргенштерна.

Розіграш квитків на Моргенштерна, скріншот: Instagram
Розіграш квитків на Моргенштерна, скріншот: Instagram

Тут виконавця, з ім'ям якого в українців не найприємніші асоціації, називають "зіркою світового масштабу" і продовжують розіграш квитків на "літні квитки на Моргенштерна".

Раніше повідомляли, кумир українських дітей Моргенштерн наблизився до своєї аудиторії - надів підгузник.

Як повідомляв Знай.uа, Єгор Крід зробив вибір за "Холостяка" Тіматі - "нещира" учасниця покинула проєкт.

Знай.uа писав, учасниці можуть не намагатися? "Холостяк" почав загравати до дівчини з робочого персоналу.