Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 6 травня з'явився дев'ятий випуск шоу, присвячений не тільки пригодам, а й складній ситуації, в яку потрапила мама зірки.

25 січня у віці 81 року пішов з життя тато Насті, Олексій Йосипович Жмур. Мама Лідія важко переживає втрату коханого, але не показує емоції на людях, а тому артистка вирішила влаштувати вечір пам'яті тата, змонтувавши зворушливе відео з різними фото найріднішого чоловіка. Лідія Петрівна і дівчатка не змогли стримати і сліз, і теплих посмішок, згадуючи добродушного Олексія Йосиповича, його жарти і побажання.

Настя Каменських з мамою, скріншот youtube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

тато Насті Каменських, скріншот youtube

"А на заході сонця влаштували вечір спогадів ✨

Ми зібрали всі найсмішніші, найщиріші, найемоційніші кадри з моїм татом, щоб вшанувати його пам'ять.

Сімейний перегляд вийшов дуже домашнім і теплим ❤️..."

скріншот youtube

скріншот youtube

Настя Каменських з татом, скріншот youtube

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.