Відома українська співачка Настя Каменських ближче показала незвичайний образ, в якому постала на святкуванні Дня народження.

Відповідні знімки з'явилися на її сторінці в Instagram.

Відомо, що у вівторок, 4 травня, українська зірка Настя Каменських відсвяткувала свій 34-й День народження, який провела в колі сім'ї на затишній вечірці. У цей день виконавиця вирішила по-справжньому здивувати гостей і своїх шанувальників, з'явившись на святі в образі мексиканської художниці Фріди Кало.

Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux

Настя Каменських одягла на святкову вечірнику пишну гофровану сукню чорного кольору, зібрану корсетом з квітами, вінок з троянд і червоні човники, доповнивши все це масивними золотими прикрасами. Однак родзинкою образу стала не одяг-крім яскравого макіяжу співачка імітувала зрощені брови, характерні для Фріди Кало.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Спасибі всім, хто вчора подарував мені частинку свого тепла і любові в привітаннях. І спасибі найближчим людям, які зробили цей день ще більш особливим ✨ відчуваю себе найщасливішою на світі! Люблю вас", - написала Каменських під знімками.

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

На інших знімках Настя Каменських показала вже більш "живі" кадри, які створювали атмосферу справжньої мексиканської вечірки.

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Наталя Могилевська зворушливо привітала Настю Каменських з днем народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських так бурхливо відзначила день Народження, що перестала бути на себе схожа.

Також Знай.uа писав, за якими правилами живе іменинниця Настя Каменських.