Стало відомо про те, що дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон стала учасником акції "книжкові феї", і похвалилася перед шанувальниками яскравим аутфітом червоного кольору.

Про це повідомили на сторінці герцогів Кмбриджських у соціальній мережі Instagram.

Дівчина вражає завжди своїми вишуканими образами, і для багатьох дівчат по всьому світу, Кейт Міддлтон є прикладом для наслідування.

На кадрах, які опублікували в соціальній мережі Instagram дівчина прогулюється з книгою в руках, І сталося це в Кенсінгтонському палаці. Суть публікації в тому, щоб підключити якомога людей до акції "книжкова фея", учасником якої жінка вже є.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вона поділилася однією з копій книги Hold Still - вона демонструє унікальну колекцію знімків людей, і продається по всій території Великобританії.

Кожен екземпляр оснащений листом Герцогині, а також золотою стрічкою.

"Щоб зробити це заняття ще більш особливим, книжкові феї, судді Hold Still і учасники останніх 100 зображень залишають копії в місцях, які давали їм надію під час ізоляції" - підписана публікація.

Не можна ще раз не відзначити розкішне вбрання жінки. Вона позувала на знімках спиною до камери в довгому пальто червоного кольору, яке підкреслило її елегантну фігуру. Цей образ герцогиня поєднала з бежевими туфлями-човниками на високих підборах.

Нагадаємо, що у мережі порівняли фізичні здібності принців Гаррі і Вільяма.

Як повідомляв портал Знай.uа, траур за принцом Філіпом затьмарив плани Вільяма і Кейт.

Також Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон зважилася розповісти світу важку правду:"втратили близьких".