У життєвих проблемах, коли горе і неприємності не йдуть з життя люди часто звертаються до молитов, щоб поліпшити ситуацію в своїй долі і знайти порятунок. Пропонуємо вам молитви в бідності, які люди вимовляють святим, щоб вибратися з найтемніших часів.

У найважчі періоди звертаються до Божої Матері:

"Надіє всіх кінців землі, Пречиста Діво, пані Богородице, розрада моя! Не гребуй мене, грішного, на Твою бо милість уповаю: згаси ми полум'я гріховний і покаянням окропи изсохшее моє серце, очисти розум мій від гріховних помислів, прийми благання, від душі і серця з зітханням принесену тобі. Буди про мене заступниця До Сина Твого і Бога і приборкати гнів його матірними твоїми молитвами, душевний і тілесний виразки зціли, пані Владичице, Утамуй хвороби душі і тіла, втиши бурю злих нападів ворожих, відбери тягар гріхів моїх, і не залиш мене до кінця загинути, і печалію сокрушенное серце моє втіши, та славлю Тебе до останнього подиху мого. Амінь".

Також віруючі за втіхою звертаються в молитві до святителя Миколая Чудотворця:

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"О, добрий наш пастирю і богомудрий наставнику, святителю Христовому Миколаю! Почуй нас, грішних, що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє; виждь нас немічних, отвсюду уловляемых, усякого блага позбавлених й розумом від малодушності помраченных; потщися, угодниче Божий, не оставити нас в греховнем полоні бути, так не будемо в радість нашим ворогом і не помремо в лукавих деяниих наших. Моли про нас недостойних Содетеля нашого і Владику, йому ж ти з безплотнимі лики предстоіші: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житії і в майбутньому веце, та не віддасть нам по справою нашим і по нечистоті сердець наших, але по своїй доброти віддасть нам. На твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимося, твоє заступництво на допомогу закликаємо, і до Пресвятого образу твоєму припадающе, допомоги просимо: визволи нас, угоднику Христовий, від зол знаходять на нас, і приборкати хвилі пристрастей і бід повстають на нас, та заради святих Твоїх молитов не обимет нас напасти і не загрузнемо в безодні гріховної і в тіні пристрастей наших. Молі, святителю Христовому Миколаю, Христа Бога нашого, нехай подасть нам мирне житіє і залишення гріхів, душам же нашим порятунок і велику милість, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь".

Раніше ми повідомляли, Велике свято в Світлу п'ятницю, які заборони і традиції існують 7 травня.

Як повідомляв "Знай.uа", сильна молитва перед сном: очистить совість і звільнить від повсякденних турбот.

Також "Знай.uа" писав, що молитва батьків за дітей, кращий оберіг, коли поруч бути неможливо.