Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, Христина заговорила про сімейний бюджет. Про це вона розповіла журналістам програми "Зірковий шлях".

Христина Остапчук, дружина ведучого шоу "МАСКА" Володимира Остапчука, у програмі "Зірковий шлях", яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі "Україна", розповіла, де вони з чоловіком планують купити будинок.

Дівчина вирішила не томити, і відразу розповіла журналістам, що вони будуть купувати заміський будинок, відразу під Києвом. Він буде одноповерховим, і з кімнатами для дітей Володимира, а також їх майбутніх з Христиною.

Ось ще один невеликий інсайд - пара планує найближчим часом завести спільних дітей. Коли саме це станеться-передбачити не може ніхто.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якби можна було сказати цю дату, Я б обов'язково сказала. Але ми, як сім'я молода, не напружуючись йдемо до мети", - поділилася Христина Остапчук.

Сімейний бюджет у них спільний, однак, Володимир, як справжній чоловік і глава сім'ї, бере головні витрати на сім'я. Туди відносяться поїздки, відпочинок, будинок, і так далі.

"Але так як я заробляю, я купую продукти, витрачаю на свої потреби: косметолог, салон краси та інше", - говорить на телеканалі "Україна" новоспечена дружина Володимира.

Нагадаємо, що пара у відносинах вже більше двох років, а весілля зіграли в жовтні минулого року. Там була величезна кількість гостей, серед яких також і Вєрка Сердючка. Масштабне свято вдалося, і всі залишилися задоволені.

Нагадаємо, Володимир Остапчук похвалився найкращими образами перед грандфіналом "Маски" - Джокер чи Термінатор?

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Остапчук звернувся до психолога через проблеми в сім'ї: "не повторюйте нашу помилку".

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук згадав найяскравіші моменти:"обмерзання і нова пісня Козловського".