Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 6 травня з'явився дев'ятий випуск шоу, присвячений не тільки пригодам, а й спілкуванню з психотерапевтом.

Так, дівчатка звернулися за допомогою до психотерапевта Світлани Ісаєнко, поговоривши про любов до себе, про те, як сприймати навколишній світ і недоброзичливців, в тому числі негативні думки. Крім цього, зірки обговорили фактори страху і невпевненості, правильний відпочинок без будь-яких робочих моментів і умінні фільтрувати інформацію навколо, вибираючи для себе тільки потрібне.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Про любов до себе, впевненість і страхи. Ефір з психотерапевтом @dr_isaenko

Ця розмова вийшла дуже душевною і важливою для мене. І дійсно дав мені усвідомити багато речей.

Вірю, що і ви знайдете в ньому потрібні для себе відповіді 🤍"