Президент України Володимир Зеленський продовжує радувати городян всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його діяннями стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

В основному глава держави розповідає про майбутні плани України, проведені офіційні зустрічі або поїздки, а також вже про виконану роботу. Зараз Володимир Зеленський зазначив, що поступово наша держава стає більш сучасною, мирною і успішною. А нинішній уряд задає Україні зовсім іншу швидкість і обличчя.

"Ми задамо Україні іншу швидкість, інше обличчя. День за днем створюємо сучасну, мирну, успішну країну", - пише глава держави у підписі до публікації.

"Цікаво, є хоч одна країна де люди задоволені роботою уряду і президентом?", "Ти в якому світі живеш?!", "Кожен пост обіцянку якусь😂😂😂", "Вже 7 років мирна Україна😉", "Де боротьба з корупцією?", - пише користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив довгоочікувану заяву поруч з держсекретарем США: "Безвиз"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська поділилася з українцями радісною звісткою: "Це вже наш 16-й"

Знай.ua писав, Зеленський потрапив у курйозну ситуацію з журналісткою: "Ви чуєте? Вони скрізь". На пресконференції він відповідав на запитання журналістів, і в цей час якраз розповідав про снайперів на території Донбасу, які розстрілюють українських воїнів.