Відома українська актриса Ольга Сумська, яка отримала шалену популярність завдяки серіалу "Роксолана", часто ділиться з шанувальниками кадрами зі зйомок, особистого життя, а нещодавно ввела ще одну цікаву рубрику.

Разом з Київтв Сумська показує шанувальникам, як готує. А часом і ділиться своїми рецептами і кожен бажаючий українець має можливість приготувати точно так само, як в будинку у Народної артистки.

На цей раз в Stories Instagram Ольга Сумська тільки анонсувала майбутній рецепт і показала, яке смачне блюдо у неї вийшло. Артистка зробила ароматні фаршировані перчики. І хоча піст вже майже тиждень, як пройшов, вона навіть начинку вирішила використовувати без класичного м'ясного фаршу.

"Фаршировані пісні-перчики без м'яса", - каже Сумська за кадром.

Актриса показала, що трошки протушкувати перці на сковороді. При цьому вона акуратно відрізала верхівки і накрила перчики з начинкою красивим верхом з хвостиком.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ольга Сумська, фото: Instagram Stories
Ольга Сумська, фото: Instagram Stories

Ольга Сумська, фото: Instagram Stories
Ольга Сумська, фото: Instagram Stories

Раніше ми повідомляли, Сумська та Борисюк на честь "Срібної" річниці показали, як виглядали 25 років тому.

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська знову виходить заміж: Роксолана розкрила подробиці весілля.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська показала, як виходила заміж за Борисюка: так може тільки Роксолана.