Одна зі студенток Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, яка навчається на заочці, вирішила поділитися своєю думкою з приводу приїзду її кумира Басти в Україну.

У відеозверненні до українців висловилася про те, що зараз за Бастою "полює" так зване "українське бидло", яке задає йому питання, які стосуються Криму і того, кому ж належить цей півострів. Анастасії також не подобається, що в Україні немає нормальних виконавців, яких можна слухати, а зарубіжні майже не відвідують нашу країну.

Студентка Настя, скріншот: Facebook
Студентка Настя, скріншот: Facebook

Користувачі інтернету негативно сприйняли дану персону і її висловлювання. У коментарях до публікацій, пов'язаних з цією дівчиною, вони здивовані через це.
"Мало не блевонул", "Просто тварина", "60+ і то, якщо є довідка від від лікаря, що нерви ваші витримають таке диво ненаглядне", "Воно шо губи у вулик з бджолами засунуло??? Як це развидеть???", "Хвороба яка може бути? Хто знає? Коли губи більше вух, а вуха більше мізків??? Вся в матір ймовірно!!!", "Суддівська система врятована! Ось вони - нові кадри як кажуть: яблуко від яблуні...", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Facebook (Студентка Настя)
Коментарі, скріншот: Facebook (Студентка Настя)

Коментарі, скріншот: Facebook (Студентка Настя)
Коментарі, скріншот: Facebook (Студентка Настя)

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Київська студентка заступилася за Басту, пояснивши, чий Крим: "Вже не наш, змиріться, про*бали"

Як повідомляв "Знай.ua", російського репера Басту помітили в Києві після відвідин Криму: "СБУ, ви як там?"

Знай.ua писав, "У Криму не був": Моргенштерна взявся захищати адвокат з України, при чому тут колишня Козловського