Президент України Володимир Зеленський продовжує радувати городян всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його діяннями стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

В основному глава держави розповідає про майбутні плани України, проведені офіційні зустрічі або поїздки, а також вже про виконану роботу. І зараз Володимир Зеленський поділився фотографією однієї зі зроблених минулого року доріг і заявив про фантастику, якою раніше дороги в Україні і вважалися.

"Всі думали, що хороші дороги і Україна - це фантастика. Крок за кроком доводимо, що це реальність", - написав глава держави у підписі до публікації.

"По факту)", "Красені!", "Кращий президент України, уклін вам❤️🔥", "Добре бачити вчинки під ногами, а ще крутіше по них їздити уваж поважаю", "Сподіваємося до доріг Миколаєва і Херсона дійдете теж!", "За це особливо окрема подяка🙏 🏼", "*бать гордість", "А коли буде хороша медицина?", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив довгоочікувану заяву поруч з держсекретарем США: "Безвиз"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська поділилася з українцями радісною звісткою: "Це вже наш 16-й"

Знай.ua писав, Зеленський потрапив у курйозну ситуацію з журналісткою: "Ви чуєте? Вони скрізь". На прес-конференції він відповідав на запитання журналістів, і в цей час якраз розповідав про снайперів на території Донбасу, які розстрілюють українських воїнів.