Донька київської судді заступилася за Басту, пояснивши, чий Крим: "Не наш, змиріться, про*бали"

Одна зі студенток Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, яка навчається на заочці, вирішила поділитися своєю думкою з приводу приїзду її кумира Басти в Україну. У своїй промові висловилася про українське "бидло", яке бігає за цим виконавцем і намагається довести, що Крим належить Україні.

Студентка Настя, скріншот: Youtube
Студентка Настя, скріншот: Youtube

Ще один український військовий не пережив обстрілів бойовиків - без батька залишилося двоє маленьких діток

Стало відомо про те, що в Україні, на День піхоти загинув піхотинець 93-ї бригади "Холодний Яр". Йому було всього 37 років. Побратими повідомляють, що схиляють голови через смерть старшого товариша Товчигречка Дмитра Івановича. Він був механіком-водієм механізованого батальйону.

Військовий, фото: Facebook
Військовий, фото: Facebook

Леся Нікітюк зробила невдалу "пластику": губи як вареники - ростуть на очах

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має багатомільйонну армію прихильників. Тому зірка щодня тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя у своєму Instagram. До того ж зірка полюбляє підіймати настрій своїм прихильникам, публікуючи різноманітний жартівливий контент.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Ольга Сумська знову виходить заміж: Роксолана розкрила подробиці весілля

Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя. Нещодавно 54- річна знаменитість поділилася з аудиторією радісною новиною - 6 травня Ольга та її чоловік Віталій Борисюк відсвяткували "срібну" річницю весілля - пара разом вже 25 років.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/

"Люди не вірять": хто в Україні отримує пенсію до 77 тисяч, в ПФУ назвали "вигідні професії"

Як відомо, в Україні середній розмір пенсії становить 3770 гривень. Однак, отримують стільки далеко не всі. У ПФУ розповіли про те, які професії мають найбільші виплати. Поки звичайні українські пенсіонери отримують 3770 щомісяця, на утримання одного судді йде близько 77 тисяч гривень. Міністр соціальної політики Марина Лазебна заговорила про цю несправедливість.

Пенсіонери, фото: скріншот з відео
Пенсіонери, фото: скріншот з відео