7 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся десятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Тепер чоловік знайомиться з друзями і батьками дівчат. Спочатку Михайло провів час з сімейство Даші, потім же опинився в Мукачеві з Джесікою. З цією учасницею Заливако відпочив на термальних водах і потім відправився на зустріч з мамою і татом дівчини. Слідом за ними "Холостяк" опинився поруч з Ганною Богдан і зустрівся з її мамою, братом і сестрою. І наостанок приїхав до рідного міста - Харкова. Там його чекала Розалі Номбре, яка спробувала показати йому першу столицю такою, якою він її ще не бачив.
"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ
Дівчата вчотирьох зустрілися вперше після повернення в Україну вже на церемонії троянд. Вони почали обговорювати свої побачення і вибирати фаворитку на виліт серед один одного. Потім зайшов Міша і заявив, що учасниці виглядають дуже незвично. У відеозверненні Даша побажала щось сказати "Холостяку", тому вони відійшли і почали розмову тет-а-тет. Вона зізналася йому в любові.
"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

На столі лежить три троянди. Першу він викликав до себе Ганну Богдан. І вона стала першою дівчиною в цьому випуску, якій Міша дав квітку. Заливако бере другу квітку з трьох і кличе до себе Розалі. Потім він почав говорити щодо казки, яку він разом з Номбре почав писати. І подарував дівчині передостанню троянду. І потім Михайло покликав до себе Дашу Ставничеву. Він дав їй троянду і без квітки залишилася Джессіка. Учасниця залишає проект.

Тепер Миша Залівако повинен познайомити дівчат зі своїми рідними та близькими. У промо-ролику до наступного випуску глядачі побачили, що Юля "Зайка" чекатиме на зустріч з "Холостяком".

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Решетник показав найголовнішого помічника на зйомках: "Маленький Ейнштейн"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", СТБ пояснив, чому Юля "Зайка" вилетіла з "Холостяка": "Злили учасницю, так і скажіть"

Знай.ua писав," Холостяк " Міша Заливако змусить понервувати Джесіку Чеги і Анну Богдан: "Пора додому"