Клієнт ПриватБанку розповів, як звернувся до співробітників фінансової установи, щоб перевипустити банківську картку, яку, ймовірно, загубив. Проте, з цим виникли несподівані труднощі.

Відповідна скарга з'явилася на сайті Мінфін, де клієнти українських банків можуть отримати пораду та розв'язати свою проблему. Під час звернення з проханням перевипуску карти, за словами автора скарги, оператор банку повідомив, що "прийнято рішення про відмову в обслуговуванні шляхом розірвання ділових відносин".

Чоловіка здивувала відмова у перевипуску банківської картки і він захотів дізнатися причини такого рішення. Водночас у банку послалися на статтю договору про одностороннє розірвання.

Скріншот: minfin.com.ua
Скріншот: minfin.com.ua

"Дзвінок до оператора кол-центру теж результату не дав, оператор радив звертатися до суду… В чому причина??? Хочу дізнатися причину тому, що жодгних незаконних операцій не робив і ніяким шахрайством не займаюся", - обурюється чоловік.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наразі відповіді від фінансової установи клієнт банку не отримав, проте у коментарях йому порадили не перейматися цим і спокійно обрати собі інший банк.

"В Україні 70 банків - виберіть інший, якщо дійсно не здійснювали нічого протизаконного або того, що могло банком так розцінюватися. Не буває слідства без причини.", - радять йому.

Скріншот: minfin.com.ua
Скріншот: minfin.com.ua

Нагадаємо, українка розповіла, як ПриватБанк зацькував її через 23 гривні: "Хто дав вам на це право?". Клієнтка ПриватБанку поскаржився на фінансову установу через борг

Як повідомляв портал "Знай.ua", українка в "ПриватБанку" втратила час і нерви, але документи не отримала: "Де поділися гроші за 3 роки?". Клієнтка обурена зверненням у ПриватБанку

Також "Знай.ua" писав ПриватБанк дзвонить родичам клієнтів і доводить до нервових зривів: "Борг 90 гривень...". Співробітники банку вже не соромляться дзвонити родичам клієнтів, як це раніше робили колекторські компанії