Українці все частіше скаржаться на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки блокування карт, але і збої в роботі, різну інформацію на гарячій лінії і у відділенні.

Цього разу українці скаржаться на те, що в банку у відділенні і на гарячій лінії дають різні відомості і з цієї причини клієнтці довелося витратити багато часу на просту операцію. Відповідний відгук клієнт опублікував на сайті Мінфін.

Клієнтка розповіла, як хотіла отримати довідку до Пенсійного фонду, однак зіткнулася з бюрократією і відсутністю єдиних правил у банку.

"інформація, яку надають в офісі і на гарячій лінії протилежна. Не вирішують питань, а створюють нові проблеми. Вже два дні мене ганяють між Пенсійним фондом і банком. Не можуть правильно відкрити рахунок за дорученням і видати довідку до Пенсійного фонду. Спочатку мені сказали, коли прийде смс з номером рахунку, віднести і показати в Пенсійний. Пенсійний звичайно ж загорнув, сказали треба виписка. Виписку зробили таку, що в Пенсійний не підходить. Гаряча лінія і в відділенні говорять протилежні речі. Попередній рахунок закрили. Лінія сказала, що закінчився термін і їм не користувалися. Рахунок був відкритий власником, а на пенсійний передали інф., одержуваний за дорученням. Відділення сказало, що такого рахунку взагалі не було, кошти не надходили, хоч Пенсійний надсилав на цей рахунок. Явно ж подавалася виписка з банку. Де ті гроші поділися за три роки? Витрачені нерви, втрачений час. І скільки ще потрібно витратити, щоб розібратися в ситуації. Змушена переривати довголітні відносини з приватбанком. Неймовірно неприємний осад", - пише жінка.

У банку відреагували на повідомлення і уточнили, що питання вже розглядали в банку і дали актуальну інформацію. У підтримці уточники, що клієнту потрібно відкрити новий пенсійний рахунок, тому що карта закінчила термін своєї дії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше ми повідомляли, "ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються.

Як повідомляв "Знай.uа", виверти банків на кредитах викрили, як не потрапити на гігантські відсотки.

Також "Знай.uа" писав, що ПриватБанк закриває відділення по всій Україні.