Останнім часом на один з найбільших українських державних баків України "ПриватБанк" почастішали скарги. Нещодавно клієнт фінустанови поскаржився, що через невеликий борг (90 гривень) співробітники банку влаштували йому і його родичам справжній терор.

Виявилося, що співробітники банку виявили номер матері клієнта і почали дзвонити їй з погрозами. Також клієнт банку заявив, що він заплатив гроші "ні за що".

Про це стало відомо завдяки зверненню незадоволеного клієнта банку на порталі Minfin в розділі для відгуків.

Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

"КІ*****Й банк. За рекомендацією консультантів відкрив Gold картку. Через деякий час пішов у банк її закрити. Мені по суті відмовили. І потім я про неї забув. На ній утворився борг 90 гривень. Так ці *** ПриватБанку дзвонили моїй мамі і погрожували. Я дуже хочу надати цій справі розголосу. Я ні за що заплатив 90 гривень. Плюс ці *** моїй мамі нерви тріпали. Ще питання звідки вони її номер телефону знайшли. прошу ігнорувати цей банк. Оцінка з 5 (п'яти) ставлю 0 (нуль)", - пише незадоволений клієнт.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Важливо також зазначити той факт, що офіційні представники банку вже відповіли клієнту: "При відсутності заборгованості можна закрити карту в будь-який момент в особистому кабінеті Приват24. Щоб розібратися в причинах, за якими вам відмовили в закритті, написали вам в особистому повідомленні".

Раніше повідомляли, клієнт "Привату" заявив, що банк продав його дані, служба безпеки не допоможе.

Як повідомляв Знай.uа, клієнта "Ощадбанку" шахраї залишили без грошей, звинувачує касира: "Карту нікому не давав і не показував".

Знай.uа писав, "ПриватБанк" обнуляє кредити українців: "нічого не пояснили, в односторонньому порядку".