Зі світу великого футболу прийшли дуже спекотні новини. Так, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) вже придумав покарання для клубів, які стали засновниками так званої "Суперліги".

Відомо, що 9 топових європейських клубів, через деякий час, відмовилися від ідеї "Суперліги". На сайті УЄФА повідомляється, що тепер клуби повинні будуть виплатити 15 млн в європейській валюті, в якості "жесту доброї волі".

Про це стало відомо завдяки повідомленням європейських спортивних видань, а також деяким даним на офіційному сайті УЄФА.

УЄФА, фото: GettyImages
УЄФА, фото: GettyImages

За інформацією журналістів, гроші підуть на благо дитячого, молодіжного і масового футболу. Крім того, з клубів, які прийняли умови реінтеграції, а це "Челсі", "Арсенал", "Манчестер Сіті", "Манчестер Юнайтед", "Ліверпуль", "Тоттенхем", "Атлетіко", "Інтер" та "Мілан", буде стягнуто 5% від доходів, які вони отримають від клубних турнірів УЄФА за один сезон.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також ексучасники "Суперліги" погодилися виплатити штраф у 100 мільйонів євро, якщо знову захочуть брати участь у несанкціонованих УЄФА турнірах. Крім того, вони повинні будуть заплатити 50 млн у випудку невиконання будь-яких інших взятих зобов'язань.

Ще є інформація, що іспанські "Реал", "Барселона" та італійський "Ювентус" вирішили відстоювати ідею "Суперліги". У свою чергу авторитетне американське видання The New York Times повідомило наступну інформацію: "Якщо клуби найближчим часом не покинуть Суперлігу, їх буде дискваліфіковано з Ліги чемпіонів терміном на 2 роки".

Раніше повідомляли, на Франківщині зник легендарний футболіст, рідні виплакали всі очі: "Три тижні...".

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Боня з "Дом-2" пообіцяла зруйнувати шлюб відомого футболіста.

Знай.uа писав, 19-річний боксер раптово помер на чемпіонаті світу: втратив свідомість під час бою.