Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

8 травня 2021 року святкує свій 40-й День народження чоловік виконавиці і продюсер Олексій Потапенко. Каменських вирішила привітати чоловіка публічно, в соцмережі. Жінка зазначила, що рівно 40 років тому в Києві народився найдобріший і талановитий хлопчик. Вона дуже пишається музикантом, бо він виконав дуже велику роботу і багато чого досяг.

Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux

"Ти найкращий продюсер, геніальний автор, бізнесмен, ведучий, гуморист, розкішний чоловік і коханець, і цей список нескінченний. Але найголовніше, що ти завжди був і залишаєшся справжньою людиною. І сьогодні почнеться ще один цікавий, прекрасний, чарівний, повний любові і пригод твій Новий Рік. Знаючи тебе, ти увірвешся в нього як торнадо і помчиш підкорювати нові вершини! А я просто буду поруч, щоб любити, наповнювати, і підтримувати мого ведмедика🧸❤️", - написала Настя Каменських у підписі до публікації.

Виконавиця прикріпила безліч фотографією, на яких присутній Олексій Потапенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Настя Каменських показала інтимні дотики з Потапом: "Просто без слів"

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських далеко від Потапа звернулася до психотерапевта: "Дав мені усвідомити"

Знай.ua писав, Настя Каменських заспівала "Червону руту" для мексиканців просто на вулиці: "Я боялася"