Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в неділю, 9 травня.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, найближчої ночі на Україну впадуть заморозки. Вони очікуються в західних, північних, центральних областях і навіть десь в південній частині нашої країни. Менш ймовірні заморозки на Сході через хмарність.

Природно, вночі буде холодно, до +1+5 градусів, очікується +1+5 градусів, на Півдні і Сході+3 + 8 градусів.

На щастя, вдень завдяки антициклону "Utine" буде сонячна погода, яка прогріє повітря до +12+17 градусів, на Заході до +14 +19 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У неділю, 9 травня, дощу не буде в більшості областей Україниі, буде сонячно. Тільки в східних областях атмосферний фронт може підкинути періодичні опади. Але протягом дня дощ залишить і східну частину. Також опади можливі на Київщині та Черкащині.

Сильний північно-західний вітер ще погуляє на Сході, Центрі та Півдні України.

У Києві 9 травня ніч очікується холодною: +2 +5 градусів, в околицях можливі заморозки. Температура вдень до +13 + 14 градусів. Серйозних опадів не передбачається. Сильний вітер повинен вщухнути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода 7 травня в Україні подарує різним областям +23, грози і шалені холоди

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погода на п'ятницю 7 травня та поминальну неділю: синоптик Діденко попередила про різкі зміни

Також «Знай.иа " писав, що Україну під кінець тижня накриє дощами: пікнік доведеться знову відкласти