Фанати української співачки Тіни Кароль згадали її старе інтерв'ю, в якому вона розповідала про фільм "колишні".

Відповідний ролик з'явився на фан-сторінці зірки в Instagram.

Тіна Кароль вже багато років радує українців не тільки в ролі відмінної співачки, але і в образі актриси. У 2019 році виконавиця презентувала короткометражний фільм "Колишні", який був високо оцінений критиками. Перед камерою Тіна постала з коротким темним волоссям, що сильно здивувало шанувальників.

Тіна Кароль / скріншот з відео
Тіна Кароль / скріншот з відео

Після презентації кінокартини Тіна Кароль вирішила дати невелике інтерв'ю, проте весь час намагалася перевести його жартома. Журналіст підійшов до неї з серйозним питанням, проте співачка лише відхрестилася: "Мені не йде серйозність".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіна Кароль пожартувала, що під час зйомок фільму "Колишні" вона не носила перуку, а за кілька місяців її світле волосся прекрасно відросло.

"Тупа рука? Перука? Яка перука, це я вже відростила просто. Тоді я підстриглася, а зараз відростила", - розповіла виконавиця.

Крім цього, Кароль заявила, що, можливо, українці знову зможуть її побачити в ролі актриси кіно, проте на той момент вона проходила процес пітчингу (усна або візуальна презентація кінопроекту з метою знаходження інвесторів, готових фінансувати цей проект), що не дозволило їй будувати плани на майбутнє.

Нагадаємо, що принцеса флірту Тіна Кароль залишилася без солодкого, але з новим залицяльником.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль приголомшила українців своїми маленькими копіями-близнючками.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль відверто зізналася про заміжжя з олігархом.