Популярний український телеведучий телеканалу "Україна" та колишній ведучій шоу "Маска" Володимир Остапчук, який в 2020 році зіграв своє друге весілля, після несподіваного розставання з дружиною, любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать майже пів мільйона людей.

Так, зараз у сторіз Instagram 36-річний шоумен показав свою маму. Як розповів Остапчук, то вони приїхали в Умань, щоб влаштувати мамі шопінг.

Ведучого повеселила назва магазину в який зібралася його матінка, адже називається він "Спокуса". Природно Володимир не міг пожартувати і не запитати у мами, а чи не секс-шоп це.

"Їдемо з мамою в магазин "Спокуса",- підписав сторіз Остапчук.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Ми приїхали в Умань і зараз маму веземо на шопінг. І мама хоче в магазин "Спокуса". Мам, це секс-шоп?", - запитав ведучий.

"Так! Ні",- відповіла з посмішкою жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук з кільцем з'явився на" Холостяку": "продовжу стосунки з тією, хто..." Володимир Остапчук опублікував кумедний Відеоролик-нарізку кадрів з проекту" Хлолостяк " за участю учасниць шоу.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Голий і Мокрий Володимир Остапчук розкрив свій головний страх: "Моя дружина відьма" Володимир Остапчук, який нещодавно одружився на Христині Гірник, нещодавно зізнався у своєму головному страху.

Також «Знай.иа " писав, що Володимир Остапчук навчився літати в одному халаті з пляшкою: "спробуйте, сподобається...". Цього разу Вова вирішив показати, як українцю можна відчути себе іноземцем у столиці.