Українські захисники передали привітання мамам напередодні Дня матері.

Гвардійці, які зараз несуть службу в районі операції Об'єднаних сил не змогли особисто привітати мам зі святом, але знайшли вихід і записали відеоролик.

У своєму ролику захисники висловили подяку і передали привітання матусям – своїм власним і всім мамам України.

Як вважають гвардійці, головне - заспокоїти мам, які хвилюються щомиті – скільки б років не було синові і скільки б ротацій він вже не відбував на Сході країни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, згідно з Указом Президента від 10 травня 1999 року День Матері в Україні відзначається кожну другу неділю травня.

У 2021 році він випав на 9 травня. Цей день відзначають у більшості країн світу. Свято поширився після Першої світової війни в пошану до ролі матерів і для підвищення уваги в суспільстві до їх соціальних проблем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зворушливі привітання на день матері: слова, які торкнуться серця. Для підтримки і шанування всіх матерів світу встановлено Міжнародний День Матері, який в Україні відзначають у другу неділю травня.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Alyosha зізналася в любові дорогій людині, і це не Тополі - "ти завжди на моєму боці". Популярна українська співачка і дружина фронтмена групи "Антитіла" Тараса Тополі – Alyosha, привітала свою найдорожчу людину зі святом.

Також «Знай.иа " писав, що День матері 2021 в Україні: коли свято, історія і традиції. Традиційно в цей день прийнято вітати і дарувати подарунки всім мамам і вагітним