Могила Маші, скріншот: YouTube
Могила Маші, скріншот: YouTube

Понівечену 16-річну школярку знайшли в кущах біля дороги, на тілі немає живого місця

З Полтавської області прийшли дуже тривожні новини. Так, у селищі Бреусівка (приблизно середина шляху між обласним центром містом Полтава та містом Кременчук - ред.) сталася справжня трагедія.

Тіна Кароль / фото: Instagram
Тіна Кароль / фото: Instagram

Тіна Кароль прикинулася "дурепою", щоб уникнути серйозної розмови

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фанати української співачки Тіни Кароль згадали її старе інтерв'ю, в якому вона розповідала про фільм "Колишні". Відповідний ролик з'явився на фан-сторінці зірки в Instagram.

Раміна Есхакзай і Євген Пронін: instagram.com/pronin_law_you
Раміна Есхакзай і Євген Пронін: instagram.com/pronin_law_you

Колишня Віталія Козловського Раміна Есхакзай виходить заміж: "Він це зробив"

Популярна українська блогерка, автор і творець проєкту "Ходят слухи", а також колишня наречена відомого виконавця Віталія Козловського Раміна Есхакзай з радістю повідомила, що їй зробили пропозицію. На своїй сторінці в соцмережі Instagram Раміна Есхакзай виклала фотографію, на якій продемонструвала обручку з каменем на руці.

Мами з дітьми, фото: Unian
Мами з дітьми, фото: Unian

День матері 2021: кращі привітання в прозі і картинках

Щорічно на другу неділю травня українці вітають своїх рідних жінок з Днем матері. Не у всіх є можливість привітати маму особисто, з букетом квітів, тому ми підготували для вас добірку найкращих привітань в цей день.

Михайло Заливако / скріншот з відео
Михайло Заливако / скріншот з відео

"Холостяк" Міша Заливако зізнався ще до фіналу, що перебуває у стосунках: "Вона там не випадково"

14 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" вийде одинадцятий епізод всіма улюбленого українського проєкту "Холостяк-11" з харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає своє кохання. І поки вся Україна чекає нового випуску всіма улюбленого проєкту, "Холостяк" вирішив відповісти на питання шанувальників в коментарях до однієї з нових публікацій, де він грає в шахи.

привал в горах, скріншот з відео
привал в горах, скріншот з відео

Українці не можуть повернутися додому з Непалу, застрягли на висоті 5000 метрів

Українські альпіністи застрягли в Непалі під час встановлення рекорду з підкорення 14-ти восьмитисячників. У горах Непалу застрягла експедиція з 36 альпіністів. Серед них і відомі українські альпіністи: Микита Балабанов, Тарас Поздній та Дмитро Семеренко.