Креативний продюсер "1 + 1" Володимир Завадюк заявив, що любовна історія Тіни Кароль і Дана Балана була придумана навмисно і не несе в собі нічого серйозного.

Про це стало відомо після його виступу на воркшопі.

Відомо, що в 9 сезоні "Голосу країни" українці змогли спостерігати за любовною історією Дана Балана і Тіни Кароль, яка навіть після шоу зберегла свою актуальність. Багато глядачів були впевнені, що поведінка виконавців не постановочна, а це дійсно їхні почуття. Однак, креативний продюсер Володимир Завадюк розвіяв цей міф.

Тіна Кароль і Дан Балан / скріншот з відео
Тіна Кароль і Дан Балан / скріншот з відео

Він заявив, що історія Дана і Тіни була створена "синтетично" для підняття рейтингів шоу. Він заявив, що їх любов стала настільки реальною, що співаки і самі почали в неї вірити, а перегляди 9 і 10 сезонів стрімко пішли вгору.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Моє завдання як продюсера було змусити повірити Дана в те, що Тіні він цікавий, а Тіну в те, що Дан нею цікавиться", - заявив Володимир Завадюк.

Продюсер також заявив, що незважаючи на талановитих учасників, ці сезони принесли успіх саме через любовну історію тренерів.

Після того, як слова Володимира Завадюка потрапили в мережу, він поспішив виправитися і попросив видалити цю інформацію.

"Прохання видалить це сторі. Не так. Це створена історія, яка стала реальністю. Дякую", - написав продюсер.

Нагадаємо, що шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана створили романтичне спільне відео зірок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль спалилася на листуванні з Баланом-Винник не витримав: "вони завжди...".

Також Знай.uа писав, що Кароль і Балан вразили знімком зі своїми мамами.