Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 260 тисяч осіб, з якими останнім часом вона поділилася кількома фотографіями в купальнику, демонструючи свою шикарну фігуру. Вчора вона постала в білому купальнику, який досить сильно стискає груди, і заговорила про те, що сильно вимоталася За останній час.

"Стільки нервів, стресу, а скільки я перебувала сьогодні... капець... я знаю скоро буде щось дуже круте але поки не буду "відкривати карти") а поки я помріяю про теплі дні, піщані пляжі і відпочинок 🤗", - написала Таня Брик у підписі до публікації.

А на другому знімку, опублікованому пару днів тому, модель заговорила про суперздатності і поцікавилася у шанувальників, яку б вони вибрали, якби дали шанс. Сама б Таня Брик вибрала телепорт, так як він надає можливість поснідати в Парижі, пообідати в Італії, а зустріти захід в Майорці.

"Ну круто ж, а?", - додала переможниця "СТМПУ".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик показала пристрасть у напівпрозорій білизні: "Богиня"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик зробила собі вихідний в ночнушке і з полуничкою: "З дитиною"

Знай.ua писав, "Переспав, галочку поставив": переможниця "СТМПУ" Таня Брик розкрила правду про секс у своєму житті