Відома українська актриса Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч чоловік.
В Україні, 9 травня 2021 року, святкується не тільки День Перемоги над нацизмом і День народження Тараса Шевченка, а й один з головних - День матері. Багато зірок почали вітати своїх мам. Серед них Леся Нікітюк, Настя Каменських, Катерина Кухар, Олена Кравець, Наталія Могилевська та інші. Тому Ольга Сумська теж не залишилася осторонь.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Актриса виставила відразу цілу серію знімків своєї мами.

"матуся, рідненька, зі святом!🌞 З Днем мами! Слава Богу, що ти у нас є! Привітайте своїх матусь!❤️ #квіти_для_мами #рози_для_мами #моямаманайкраща2021 #день матері", - написала Ольга у підписі до публікації.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

"Оля яка у Вас гарна Мама. Здоров'я Вам❤️👏😍", "Красу не сховаєш, ні в якому віці!) Мої вітання!🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻", "Краса з покоління в покоління", "А у мене з мамою дуже погані відносини, мій син колись прийшов від неї додому і каже, мама вона тебе так ненавидить", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Сумська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Сумська)

Нагадаємо, Ольга Сумська показала апетитні перчики: навіть після Великодня відмовилася від м'яса

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська показала, як виходила заміж за Борисюка: так може тільки Роксолана

Знай.ua писав, Ольга Сумська знову виходить заміж: Роксолана розкрила подробиці весілля