14 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться одинадцятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Зараз же у себе в TikTok поділилася дуже кумедним відеороликом одна з колишніх учасниць одинадцятого сезону Олександра Миколюк, яка покинула шоу ще на початку квітня. Дівчина постала в товаристві двох учасників "Холостячки" з Ксенією Мішиной - Євгенія Ковтуненко і всіма улюбленого Олексія Тригубенко.

Євгеній Ковтуненко, кадр з відео
Євгеній Ковтуненко, кадр з відео

Вони втрьох постали на заході, який занадто схоже на святкування її Дня народження. Однак невідомо, хто ще з "Холостячки" або "Холостяка" може бути за кадром. Дівчина стоїть посередині, а чоловіки з обох сторін і пальчиками Олександра показує, що вони повинні поцілувати її в обидві щоки.

Олексій Тригубенко / фото: Instagram
Олексій Тригубенко / фото: Instagram

Після того, як обидва чоловіки її цілує, самовпевнена дівчина наближається до камери і каже: "Як справи, Міша?"

Після чого хтось починає сміятися за кадром.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

@manchkina_5

Как дела, Миша?🤣 Мои любимки @alekseytrygubenko @kov2nenko #холостячка #холостяк #холостяк2021 #холостяк11 #холостякукраина #холостячкафинал

♬ оригинальный звук - Александра Миколюк

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако розпрощався з головною красунею проекту: "Краще б Катю вигнав"

Як повідомляв "Знай.ua", Льоша Тригубенко новий "Холостяк"? Знедолений Ксенією Мішиною бізнесмен знову здивував

Знай.ua писав, "Холостяки" Євген Ковтуненко і Надін Медведчук засвітилися на спільному відпочинку: "Треба терміново одружитися"