Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

9 травня 2021 року святкується День Перемоги над нацизмом і День матері. І саме з останнім з названих свят пов'язана нова публікація Насті Каменських. Виконавиця поділилася не тільки трьома фотографіями з Лідією Петрівною з Мексики, але і безліччю епітетів, пов'язаних з жінкою.

"Щаслива, що ти моя Мама ❤️ Весела, красива, рідна, Добра, любляча, розуміюча і така сильна. Дуже тебе люблю. Будь завжди поруч ❤️ з Днем Матері 🤍", - написала Настя Каменських у підписі до публікації.

"Можливо не було б зараз твоєї мами, тебе, якби не перемогли наші бабусі і дідусі в тій війні. Зі святом 9 травня!!! З Днем Перемоги!!! Ура!!!", "Лідію Петрівну, і всіх матусь зі святом, спасибі вашій мамі за таку прекрасну доньку❤️", "Боже Ваша мама така Сонячна так хочеться її обійняти. У вас такі відносини це мама і подруга в одній особі😍😍😍", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських святкує 40-річчя свого коханця з Києва: "Мужик, який переміг френдзону"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала інтимні дотики з Потапом: "Просто без слів"

Знай.ua писав, Каменських далеко від Потапа звернулася до психотерапевта: "Дав мені усвідомити"