Материнство-Божий дар і високе покликання жінки. Мати є прикладом безкорисливої любові. У день матері висловив подяку всім жінкам Митрополит Епіфаній в Facebook.

"Вона-особлива людина в житті кожного з нас, вона невпинно і самовіддано піклується про дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Саме вона завжди зрозуміє, підтримає, пробачить, допоможе. Сьогодні, в день матері, щиро вітаю всіх жінок, які з гідністю підтримують і оберігають життя дітей, ввірене їм Господом. Ті турбота, любов, сила і енергія, які ви щодня вкладаєте в своїх дітей, нехай не залишаються непоміченими. Адже завдяки вашим старанням ростуть люди, серця яких наповнені добром", - сказано в повідомленні.

Митрополит висловив велику подяку матерям, які не бояться брати під опіку сиріт і згадав про тих, хто виховав відважних захисників і захисниць України, які щодня здійснюють ревне служіння на медичному і духовному фронтах, а також захищають незалежність нашої країни.

"Наша підтримка і молитва сьогодні також за матерів, які з тих чи інших причин зробили аборт. Покаяння перед Богом і молитва здатні відновити вас, церква відкрита для вас, щоб розділити біль і бути поруч для розради і духовної підтримки. Не забувайте: щасливі діти ростуть в дружній родині і під опікою щасливої матері. Тому робимо все для того, щоб дарувати нашим матерям радість і турботу. Нехай Пресвята Богородиця - як заступниця, Утішниця і молельниця-оберігає вас, а Господь благословляє своїми ласками і щедротами, а також дарує здоров'я і довголіття", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Потужна молитва за душі померлих рідних: читай з вірою в поминальні дні.

Як повідомляв "Знай.uа", митрополит Пцу Епіфаній взяв під опіку 13 сиріток, які втратили люблячих батьків.

Також "Знай.uа" писав, що Митрополит Епіфаній порівняв спокуту гріхів на Вербний тиждень з лікуванням від хвороб-до чого потрібно прислухатися.