Відома тенісистка і перша ракетка України Еліна Світоліна показала, як готується до чемпіонату. Кадр зі свого життя дівчина показала в Instagram для численних шанувальників, яких вже 733 тисячі в соціальній мережі.

На новому фото Світоліна показала кадр з тренування, під час віджимання від підлоги. Саме регулярні комплексні фізичні навантаження і дозволяють спортсменці залишатися у відмінній фізичній формі для діючої не тільки спортсменки, а й чемпіонки.

"Останні штрихи підготовки перед початком @internazionalibnlditalia👊 🏼", - написала спортсменка.

На даний момент Еліна готується до Відкритого чемпіонату Італії з тенісу, перші матчі якого почалися 8 травня.

При цьому навіть на останніх етапах підготовки до чемпіонату під час тренувань Еліна не знімає з пальця обручку, яку подарував дівчині її наречений Гаель Монфіс.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За інформацією джерела, Каблучка для заручин, яку Еліна Світоліна отримала від Гаеля Монфіса, від бренду Graff. Каблучка Еліни Світоліної має діамант Смарагдового огранювання вагою в 5,5 карат. Орієнтовна ціна такої прикраси становить близько 700 тисяч євро (приблизно 23 млн гривень).

Раніше ми повідомляли, перша ракетка України Світоліна похвалилася "обручалкою" за 23 млн грн, ви б теж погодилися.

Як повідомляв "Знай.uа", тенісистка Еліна Світоліна вибрала Віталія Кличка в "женихи", Олексій Дурнєв не залишив шансу.

Також "Знай.uа" писав, що перша ракета України Еліна Світоліна гідно обіграла японську суперницю.