У ніч на 10 травня в Україні місцями очікуються заморозки. Також можливі грози і короткочасні дощі на Сході країни.

Про це передає Укргідрометцентр.

Так, 10-11 травня в Україні потеплішає до +15+22 градусів. На Сході буде трохи прохолодніше, до + 11+16 градусів. Вночі температура опуститься до +1+6 градусів. При цьому в ніч на 10 травня, в центральних, західних, північних, південних і східних областях очікуються заморозки на поверхні грунту.

Таким чином, у понеділок в Україні буде в основному сухо, лише вдень у східних областях можливі короткочасні дощі та місцями грози.

Вітер північно-західний 5-10 м / с, на Сході і південно-східній частині можуть бути пориви вітру до 15-20 м / с.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

У Києві, 10 травня, буде сонячно, температура повітря вночі +2+6 градусів, вдень стовпчик термометра підніметься до 17-19 градусів тепла. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Без опадів.

Народний прогноз погоди

10 травня відзначається День пам'яті апостола і священномученика Симеона, сродника Господнього. У народі цього святого називали Семен-ранопашец і говорили:»Пора орати, коли грім гримить, ліс в листя одягається, Жайворонок заспівав, а водяні жабенята квакати починають". Якщо в цей день спостерігається ясний Схід Сонця, то літо швидше за все вітряним буде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прогноз погоди на неділю 9 травня влаштує температурні гойдалки: від заморозків до спекотного сонця

Як повідомляє портал «Знай.иа» Україну під кінець тижня накриє дощами: пікнік доведеться знову відкласти

Також «Знай.иа " писав, що В Україну після Великодня прийдуть заморозки і дощі: які регіони "заллє" зовсім скоро