Відома співачка, заслужена артистка України, а також громадський діяч Анастасія Приходько нещодавно втретє стала мамою. А зараз знаменитість продовжує активно вести свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 60 тисяч фоловерів.

А зараз артистка не могла пройти повз двох важливих свят і не привітати всіх з Днем Перемоги і Днем матері.

Як зазначила Приходько, то ці свята дуже символічно випали в один день, адже тільки мати розуміє наскільки важливе і цінне життя кожного. Адже не буває чужих дітей і непотрібних життів.

"Подвійне свято! Сьогодні важливий день для кожного з нас❤️День Перемоги над нацизмом і день Матері. Свята, які дуже символічно сьогодні в один день. Любов, мир, добро. Тільки мати, в якій зароджується нове життя розуміє наскільки цінна і важлива життя кожного. Не буває чужих дітей. Не буває непотрібних життів. Дай Бог нам миру і спокою, щоб ми могли ростити наших дітей і нашу країну під безхмарним мирним небом🙏❤️",- написала співачка в пості.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Миленько! кілька разів вже миленько"," Ви молодець, дякую, я Вами пишаюся", " Мирного неба, сонячного настрою, гармонії, любові, тепла і якомога більше щасливих моментів в кожному прожитому дні. Нехай всередині і навколо вас завжди панує спокій і радість, і нехай збуваються мрії! Зі святом Великої Перемоги!", " Дуже Красива фотографія ..я в захваті від фотографії .....таку в журнали..",- писали шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько показала ніжності з іншим чоловіком: "в горло вчепилася вампірша"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молода мама Настя Приходько зізналася напередодні Великодня: "не знаю, як з малюком"

Також «Знай.иа " писав, що Багатодітна мама Анастасія Приходько виховує дівчинку не так, як інших дітей: "головне вийти заміж"