У вівторок, 11 травня відбудеться молодик в Тельці. Астрологи попереджають, що в цей день краще сповільнитися, озирнутися навколо і оцінити, що маєте.

Прекрасно час підійде для вирішення фінансових питань і завершення розпочатих справ. Травневий молодик прекрасно для творчості і пошуків нового хобі. У цей день буде досить сприятлива енергія, проте варто пам'ятати про застереження і не ризикувати зайвий раз.

Блакитний місяць / фото: Pixabay
Блакитний місяць / фото: Pixabay

Головні заборони в Молодик:

  • Ризикувати в молодик не рекомендується. Не варто починати щось нове, зокрема, Бізнес та інші важливі справи.
  • Лінуватися в цей період також не варто – краще провести день активно, але не стараючись з фізичними навантаженнями.
  • У травневий Молодик краще бути обережними в спілкуванні з рідними і близькими, рекомендується обходити гострі ситуації, щоб не розвивати конфлікт.

Астрологи відзначають, що в період молодика особливо чутливі люди можуть випробувати виснаження і навіть впасти в депресію, деякі можуть відчути загальну фізичну слабкість і головний біль.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Павло Глоба розповів про еру Водолія: світ розділиться на добро і зло

Як повідомляв "Знай.uа", місячний календар посіву: повний список вдалих днів для багатого врожаю.

Також "Знай.uа" писав, що на місяць можна не летіти, вчені знайшли у супутника Землі "хвостик" - це змінює все.