Митрополит Епіфаній знову заговорив про відносини Бога і людини, а також про пошук істини. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Почав митрополит з того, що Бог ні в якому разі не кидає людину, яка сумнівається, і не засуджує його. Але, тільки в тому випадку, якщо він робить це щиро і без лукавства, адже тільки в цьому випадку можна знайти істину.

"Сумнівався у воскресінні Христа і Фома, сумнівалися і первосвященики і начальники юдейські. Але перший, коли отримав свідчення-відразу повірив. А другі вперто не вірили, хоча про це свідчили і приставлена ними самими до гробу сторожа, і багато інших очевидців, а Бог стверджував проповідь про воскресіння численними чудесами" - сказано в повідомленні.

Церква, скріншот: YouTube
Церква, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кожна людина, яка щиро жадає вивчити Бога, навіть якщо до останнього сумнівається, подібно Фомі - здатна отримати настанову, а також відповіді на питання. Головне самому до цього дійти.

Митрополит Епіфаній, кадр з подкасту Новое время: YouTube 24 канал
Митрополит Епіфаній, кадр з подкасту Новое время: YouTube 24 канал

Якщо вірувати в Христове воскресiння, то можна втілити нашу віру і в повсякденне життя, а саме: "Пізнаваймо правду і примножуймо добро, відкидаймо оману і борімося зі злом. Бо в цьому, серед іншого, полягає наш християнський обов’язок – не лише церковним богослужінням і вітаннями, не лише раз на рік у час Великодня, але повсякденно проповіддю істини, побожним життям і добрими справами засвідчувати, що Христос воскрес!" - підсумував митрополит у своєму пості.

Раніше ми повідомляли, Потужна молитва за душі померлих рідних: читай з вірою в поминальні дні.

Як повідомляв "Знай.ua", митрополит Пцу Епіфаній взяв під опіку 13 сиріток, які втратили люблячих батьків.

Також "Знай.ua" писав, що Митрополит Епіфаній порівняв спокуту гріхів на Вербний тиждень з лікуванням від хвороб-до чого потрібно прислухатися.