Відомий український психолог, а також мати двох дітей Наталія Холоденко розповіла, чому жінки наважуються піти з стосунків. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Холоденко переконана, що жінки йдуть, коли втомлюються боротися за відносини. І часто це відбувається, коли чоловікові байдуже на почуття жінки.

"Жінки йдуть, тому що втомлюються боротися за відносини. На жаль, часто зустрічається позиція у чоловіків:"тобі погано ти і вирішуй". І це правда, що він не твій психотерапевт і всі психологічні проблеми вирішувати не повинен. Але якщо йому байдужі твої почуття, то рано чи пізно він стане тобі чужим. І коли приходять на консультування чоловік від якого пішла вона, то, як правило він шоці. Вона нікуди не дінеться-це міф. Чоловіки, як правило, йдуть до іншої, а жінка може просто піти, тому що немає сенсу.

Нагадаємо, Наталія Холоденко розповіла в інтерв'ю для "Зоряного шляху" про правила виховання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я б не хотіла виховувати своїх дітей мажорами, у яких є все. Я навіть не планую купувати їм нерухомість. Мені ніхто не купував квартиру. Тато казав: заробиш. І я заробила", - каже Холоденко.

Психолог стверджує, що не можна заохочувати дітей грошима до допомоги по дому.

Раніше ми повідомляли, психолог Наталія Холоденко озвучила правила виховання, як не виростити дітей "мажорами".

Як повідомляв "Знай.uа", Пономарьов зробив гучну заяву на прийомі у психолога Холоденка.

Також "Знай.uа" писав, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко поділилася потаємною історією про батька.