Варені яйця-популярний сніданок багатьох українців. Ми любимо їсти варені яйця - на тостах, в салаті або просто в якості закуски, але іноді буває дійсно складно очистити їх від шкірки.

Найчастіше нам не щастить, і шкаралупа продовжує прилипати до яйця. У цих сценаріях очищення яйця не тільки займає багато часу, але і здається, що половина яйця відривається разом з шкіркою, і у вас залишається дуже пом'яте яйце.

Пропонуємо вам перевірити метод, який дозволить швидко і чітко очистити яйця від шкаралупи. Вам знадобиться трохи води, неочищене яйце і стакан для даного методу.

Для очищення яйця від шкаралупи швидко потрібно помістити його у вареному вигляді в скляну склянку, далі ємність наповнюють холодною водою. Притримуючи руками тару з двох сторін, яйце ретельно струшують протягом пари секунд.

Коли ви виймете яйце зі склянки, то досить буде взяти шкаралупу двома пальцями і зняти дуже легко від їстівної частини.

Популярні новини зараз
Австрія урізає допомогу біженцям: поставили жорстку умову Пенсіонерам блокуватимуть картки: що варто знати Опалювальний сезон 2025-2026: хто реально ризикує залишитися без субсидії "Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Показати ще

Раніше ми повідомляли, морквяне варення з лимонним соком, простий рецепт, який не дасть шансу застуді.

Як повідомляв "Знай.uа", мариновані яйця до пива, ідеальний рецепт для тих, кого дружина не пускає в бар.

Також "Знай.uа" писав, що ідеальна закуска під шашлик і не тільки, рецепт простого блюда з томатів і цибулі.