Варені яйця-популярний сніданок багатьох українців. Ми любимо їсти варені яйця - на тостах, в салаті або просто в якості закуски, але іноді буває дійсно складно очистити їх від шкірки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНайчастіше нам не щастить, і шкаралупа продовжує прилипати до яйця. У цих сценаріях очищення яйця не тільки займає багато часу, але і здається, що половина яйця відривається разом з шкіркою, і у вас залишається дуже пом'яте яйце.
Пропонуємо вам перевірити метод, який дозволить швидко і чітко очистити яйця від шкаралупи. Вам знадобиться трохи води, неочищене яйце і стакан для даного методу.
Для очищення яйця від шкаралупи швидко потрібно помістити його у вареному вигляді в скляну склянку, далі ємність наповнюють холодною водою. Притримуючи руками тару з двох сторін, яйце ретельно струшують протягом пари секунд.
Коли ви виймете яйце зі склянки, то досить буде взяти шкаралупу двома пальцями і зняти дуже легко від їстівної частини.
Раніше ми повідомляли, морквяне варення з лимонним соком, простий рецепт, який не дасть шансу застуді.
Як повідомляв "Знай.uа", мариновані яйця до пива, ідеальний рецепт для тих, кого дружина не пускає в бар.
Також "Знай.uа" писав, що ідеальна закуска під шашлик і не тільки, рецепт простого блюда з томатів і цибулі.