Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

Кілька днів тому виконавиця здивувала тим, що потрапила разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим в лікарню. І зараз вона вирішила поговорити про те, що про цю ситуацію говорило безліч ЗМІ і простих людей. Всі вони стверджували одне і те ж, що Регіна не надала ніяку інформацію про те, що трапилося і просто "піариться".

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/

"Я не знаю, чи вдавалося комусь із відомих людей створити навколо свого особистого життя хмару ☁️ конфіденційності?! Малоймовірно, все одно трапляється витік інформації, і відгомони доносяться до аудиторії, але вже у вивернутому навиворіт, додуманому, роздутому, вигляді лже-новин. Саме тому я закликаю перевіряти інформацію і завжди відштовхуватися від першоджерела. Сама ж, коли читаю, що Уоррен Баффет купує акції однієї популярної компаній, перевіряю ще раз, і, виявляється, не купив, а "рекомендував"!", - написала Регіна Тодоренко в публікації.

Тодоренко і Топалов, фото: Instagram
Тодоренко і Топалов, фото: Instagram

Співачка зазначила, що подібне формує образ людини перед суспільством і очорнює його, а також думки в заголовках часто абсолютно суб'єктивні. Зараз ми, за словами телеведучої, можемо пропасти без ЗМІ. Однак видання, які писали про операцію Влада, не всі подзвонили особисто, щоб упевнитися в тому, що трапилося. Всього сім з 102-х.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Так, диванні критики люблять додумувати і поради роздавати як жити🙈😂", "Так напишіть правду і тут! Що все ж сталося? Щоб потім плітки не слухати про себе!!!! 🙌А то фотки з лікарні, пости про лікарню, такі пі*дець загадкові все!😂", "Дивні), чого дивуватися то )...самі спровокували все", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Рятуюся...": чоловік Тодоренко Влад Топалов під крапельницею підбадьорив себе золотими порадами Жванецького

Як повідомляв "Знай.ua", слідом за Ольгою Бузовою у лікарню загриміли Регіна Тодоренко і Влад Топалов: "Після виходу з коми"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко гнівно відповіла на образи в мережі: "Фу, село і вульгарщина"