Український репер Omeloni, який лише недавно знайшов популярність, завів собі шанувальників по всьому світу через незвичайну зовнішність.

Останнім часом користувачі Мережі стали все частіше захоплюватися тими людьми, чия зовнішність виходить за рамки загальноприйнятих норм. Згадати, хоча б, репера Елджея, який підкорив публіку не тільки сучасною музикою, а й білими очима, з якими проходив протягом декількох років.

Ось і в Україні з'явився його "брат" за популярністю-репер Omeloni. Свою славу хлопець знайшов на просторах соціальної мережі TikTok, куди регулярно публікує кумедні відеоролики. Головною його відмінністю від інших є не татуювання, пірсинг або початкова кар'єра виконавця, а чорні очі.

@omeloni

👹inst: omeloni.xx

♬ som original - Rafaela Winchester G

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Судячи з усього, хлопець просто носить спеціальні лінзи, які створюють відчуття відсутності райдужки і білка очей. Багато в мережі пишуть, що репер створив відчуття, ніби Залив собі в очі чорнило, проте якщо придивитися, то можна чітко побачити обриси склер.

Репер Омелоні / фото: instagram.com/omeloni.xx/
Репер Омелоні / фото: instagram.com/omeloni.xx/

І тим не менш, очі і харизма хлопця настільки підкорили користувачів, що за невеликий термін він встиг обзавестися аудиторією в TikTok в 1,6 мільйонів чоловік.

"Хлопчик з дуже дивними очима. Підпишись, твої очі очорніють", - пише про себе хлопець у соціальній мережі.

Після активного зростання шанувальників, Omeloni вирішив почати свою кар'єру репера, випустивши перший трек під назвою "Sugar baby".

@omeloni

👽😂

♬ Slim Under the Influence - Leizette Candelas

Нагадаємо, що дочка Київської судді, яка віддала Крим Росії і назвала українців "бидлом", вибачилася.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий репер Слава КПРС йде в політику - буде депутатом в Держдумі.

Також Знай.uа писав, що Моргенштерна взявся захищати адвокат з України, при чому тут колишня Козловського.