У мережі почали ходити чутки про розлучення російських зірок – Насті Івлєєвої і Елджея. Пара вже зняла обручки і давно не з'являється разом на знімках.

Телеведуча і блогерка Настя Івлєєва вже кілька років крутить роман з репером Елджеєм (справжнє ім'я – Олексій Узенюков) і пара вже навіть зіграла весілля. Вони досить часто радували шанувальників спільними знімками і милими домашніми справами, проте останнім часом фоловери запідозрили недобре.

Справа в тому, що телеведуча вже довгий час сидить в Санкт-Петербурзі і Олексія Узенюкова на фронті і близько не видно. Івлєєва стала рідше виходить на зв'язок з шанувальниками, що також складно було не помітити. У своє виправдання вона лише заявила, що не особливо хоче розмовляти останнім часом.

Настя Івлєєва і Елджей / фото: instagram.com/_agentgirl_/
Настя Івлєєва і Елджей / фото: instagram.com/_agentgirl_/

"Друзі, я знаю, не особливо зговірлива останні дні, тижні. Багато хто задається питанням, де сторіс і звична "небезпека". Але зараз такий період, що мені хочеться побути в собі і приділити час діяльності, яка не перетинається з Інтернетом. Не втрачайте! Скоро повернуся", - написала вона.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Зараз же користувачі помітили, що, як і Настя Івлєєва, так і її чоловік зняли обручки. У той же час, вони не відписалися один від одного в Instagram і не стали видаляти спільні знімки.

Сторіс Елджея / скріншот
Сторіс Елджея / скріншот

Сторіс Насті Івлєєвої / скріншот
Сторіс Насті Івлєєвої / скріншот

У мережі також вважають, що причиною сімейного розладу могла стати найкраща подруга телеведучої Юлія Коваль. Раніше дівчата були нерозлучні, проте тепер вони не виходять на контакт разом. Користувачі заявили, що Елджей можливо змінив Івлєєвої з її подругою, проте ця інформація офіційного підтвердження не має.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Настя Івлєєва показала Бандитський Петербург своїми очима:"школярі різали руки в кров".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Івлєєва поділилася відмінною новиною зі своїми шанувальниками.

Також Знай.uа писав, що Настя Івлєєва взяла в рот великий і жирний, після подруги: "більше не поїду...".