Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася відвертим знімком напередодні виходу нового кліпу.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що Наталія Могилевська виступає на українській сцені вже більше 20 років, співачка не відстає від сучасного світу і намагається бути на одному рівні з молоддю. Це можна помітити по її образам, частим публікаціям в Instagram, а також високої активності в соціальній мережі TikTok.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Більш того, в свої 45 років Наталія Могилевська не соромиться надягати спокусливі вбрання і показувати відверті знімки в мережі. Цього разу так і сталося-виконавиця поділилася фотографією свого пишного бюста в квітчастому костюмі з трояндою в руках.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Що намагалася цим фото передати Могилевська точно сказати не можна, проте під знімком вона анонсувала прем'єру нової роботи.

"Закінчилися зйомки моєї нової відеороботи. Незабаром буду ділитися образами і морально готувати до цього кліпу 😄", - написала Наталя в публікації.

Пост Наталії Могилевської в Instagram / скріншот
Пост Наталії Могилевської в Instagram / скріншот

Шанувальники Наталії Могилевської залишили масу захоплених коментарів, а також відзначили, наскільки знімок Гарячий. Хтось зважився процитувати рядки з її нової пісні, а також нагадав про дату виходу кліпу.

"Чекаємо", "Ух ти які образи, цікавенько", "Я випила твою любов до дна, спасибі це було назавжди. Я випила твою любов до дна, тебе над нею залишила", "Яка ви красива і сексуальна", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Наталя Могилевська назвала те, без чого не обійтися жодному артисту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська поділилася улюбленим рецептом корисного сніданку.

Також Знай.uа писав, що Могилевська заговорила про дітей Каменських і Потапа.