Пресштаб ООС повідомляє, що 10 травня 2021 року, на Луганщині, представники Державної фіскальної служби України (ДФСУ), а також інші залучені до проведення ООС силові відомства виявили факт неправомірного переміщення товарів.
У публікації йдеться, що затримали громадянина десь о другій годині ночі, біля одного з населених пунктів Луганської області. У цей момент чоловік намагався перемістити товарно-матеріальні цінності через річку Сіверський Донець з території ОРДЛО на підконтрольну Україні область.

Воїн Іван / фото : ООС
Воїн Іван / фото : ООС

"Близько другої години ночі, поблизу одного з населених пунктів Луганської області, під час спроби переміщення з тимчасово окупованої території України на підконтрольну територію через річку Сіверський Донець товарно-матеріальних цінностей був затриманий громадянин, який здійснював переміщення товару - металевих заготовок для рапір в кількості 2200 шт.на загальну суму 660 тис. грн", - йдеться в публікації. ООС

Також пресштаб ООС заявляє, що товар згодом вилучили і склали протокол про адміністративне правопорушення за даним фактом.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, сапер Іван похвалився розробкою для ЗСУ: як знешкоджувати міни за допомогою гарпуна

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", мужній піхотинець Петро не зміг жити звичайним життям і повернувся на фронт: "Відчуваю себе, як риба у воді"

Знай.ua писав, путінські окупанти не зупинилися навіть напередодні Дня Перемоги: обстріли торкнулися мирного населення