Українська блогерка, вагітна дружина відомого співака Віктора Павліка Катя Реп'яхова продовжує радувати своїх шанувальників у соціальних мережах свіжими кадрами з життя. За її творчістю і яскравими кадрами стежать майже 70 тисяч підписників.

Ми пам'ятаємо, що нещодавно парочка, нібито за гроші Катерини, відпочивала в Єгипті. Однак зараз Катя вирішила нагадати про законний статус дружини, опублікувавши фото с обручкою на руці Віктора.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Реп'яхової в мережі Instagram.

Історія Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Історія Каті Реп'яхової, скріншот: Instagram

У короткій історії Катерини Реп'яхової ми можемо побачити кільце на безіменному пальці Вітора Павліка. Катя дала свій вагітний животик безпосередньо "герою історії". Ми можемо спостерігати те, що співак поклав руку на свою майбутню дитину. Катерина жодним чином не підписала знімок, проте додала три смайлика у вигляді сердечок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що напередодні Великодня Віктор Павлік поділився планами і розповів, як збирався святкувати "травневі" з урахуванням, що його вагітній дружині Катерині Реп'яховій незабаром народжувати. Цим він поділився в міні-інтерв'ю з Катериною Осадчою.

Осадча поцікавилася також, звідки у Віктора Павліка гроші. Адже останній рік артисти практично сидять без концертів. А тим часом артист і на відпочинок до Єгипту з'їздив з дружиною і подарував Реп'яховій дорогу машину з салону.

Раніше повідомляли, Віктор Павлік показав фото покійного сина - біль назавжди: "Мій янгол".

Як повідомляв Знай.uа, дружина Віктора Павлика Репяхова вигуляла вагітний животик і стала в позу: "А давайте?".

Знай.uа писав, Віктор Павлік розкрив кулінарні здібності Каті Реп'яхової: "Молода дружина пасок не пече".