З Хмельницької області прийшли дуже тривожні новини, які на щастя, закінчилися "хепі ендом". Так, три неповнолітніх дитини опинилися в пастці бурхливої річки. Діти каталися в дерев'яному човні, але в одну мить все пішло не за планом, дітей почало відносити течією.

До річки довелося викликати рятувальників і карету швидкої допомоги. Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби ДСНС України в мережі Facebook.

Публікація ДСНС, скріншот: Facebook
Публікація ДСНС, скріншот: Facebook

"У Хмельницькій області надзвичайники врятували трьох дітей, які ледь не потонули в річці Вовк. Подія сталася вчора, 10 травня. До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в м. Деражня на річці Вовк у дерев'яному човні дрейфує троє малолітніх дітей, які потребують негайної допомоги.

За викликом було направлено рятувальників 11 Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальним човном дітей доставили на берег, де передали працівникам швидкої допомоги.", - повідомляють рятувальники.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Мимоволі пригадується пісня з мультика про мамонтеня, де він співав пісню: "Так не буває на світі, щоб були втрачені діти..."

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що житель Харківщини знайшов боєприпаси на городі. У селі Миронівка Біляївської ОТГ місцевий житель виявив на своєму городі закопані снаряди та міни часів Другої світової війни.

В ході робіт на городі чоловік побачив у землі металевий ящик з 50-міліметровими мінометними мінами. Після цього він зупинив всі роботи і викликав рятувальників.

Раніше повідомляли, маленький кіт впав з четвертого поверху і застряг на козирку під'їзду: не впорався б без рятувальників.

Як повідомляв Знай.uа, олень-камікадзе прогулявся ошелешеним Києвом: зоопарк серед маршруток.

Знай.uа писав, харків'янин зібрав смертельний врожай зі свого городу - "Могло рвонути!".